Fri frakt vid köp över 50
 
Mode på nätet - Mäns mode, Herr T-shirts, jackor, skjortor och skor Billigaste
Hem>> Köpinformation

Köpinformation

www.fundaciojoancapella.org samla kundinformation för att kommunicera med kunder om våra produkter, tjänster och erbjudanden.

Vi samlar in information, inklusive ditt namn, e-postadress och postadress, ge dig till oss när du registrerar dig. Vi följer också webbplatsanvändning och trafikmönster för att förbättra vår webbplats design och de produkter och tjänster vi erbjuder.

Vi inser att vi måste underhålla och använda kundinformation ansvarsfullt.

www.fundaciojoancapella.org använder den senaste säker server mjukvara (SSL), för att se till att all personlig information, inklusive kreditkortsuppgifter, förblir privat och säker. www.fundaciojoancapella.org inte hyra eller av någon anledning din e-postadress för försäljning. Vi kan lämna ut dina personuppgifter till andra medlemmar av familjen www.fundaciojoancapella.org verksamheten, och i enlighet med lagen.

Genom att registrera dina uppgifter hos oss godkänner du www.fundaciojoancapella.org om webbplatsen och vår butik, har du registrerat e-postadress att skicka mail.

Om du har registrerat dig för vårt nyhetsbrev kan du avregistrera dig från alla marknadskommunikation. 2 Klicka på avregistreringsprocessen unsubscribe länken längst ner på varje meddelande.

Alternativt kan du också mejla oss www.fundaciojoancapella.org. Vänligen inkludera din e-postadress samt ditt fullständiga namn, kommer vi att tas bort från vår e-postlista.

Back